Van Hout Bay naar Milnerton – Klaar

Gepubliceerd door Marco Singelenberg op

Van Hout Bay naar Milnerton - Klaar
De Tafelberg, Kaapstad

Vrijdag 19 december. Zuid-Afrika.

Negenentwintig kilometer.
Dat is alles wat er van mijn fietsavontuur rest.
Zo ver is het om van Hout Bay dwars door Kaapstad naar het net daarboven gelegen Milnerton te fietsen.
29 kilometers.
29.000 meter.
Meer niet.

Die 29 kilometer leg ik zo langzaam mogelijk af. Ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten. Het lenteweer. De stranden. De drukke weg. De Tafelberg. Ik doe mijn best om alles nog één keer zo goed mogelijk in me op te nemen. Ik ga nog een half uur op een bankje aan de boulevard zitten en ik verdwaal nog even in het centrum van Kaapstad, maar met de beste wil van de wereld lukt het me niet er langer dan drie uur over te doen om aan te komen in het pal aan het strand gelegen luxe vakantieoord dat ik voor de laatste paar dagen heb geboekt.

Zo.

Klaargefietst.

Volgende: Het weer op een Fietsreis – Mooi weer
Vorige: Van Simon’s Town naar Hout Bay – Pinguïns
Of begin hier gewoon bij het begin van mijn boek ‘Figurant in de Hoofdrol’

Van Hout Bay naar Milnerton - Klaar

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.