Van Palapye naar Sherwood – Porties kip

Gepubliceerd door Marco Singelenberg op

Maandag 3 november. Botswana.

Van Palapye naar Sherwood - Porties kip

Ik ben er bijna. Bijna Botswana uit. Godverdomme. Wat waren dat een saaie 1.200 kilometers. En toch, als je maar gewoon door blijft trappen, dan komt zelfs aan Botswana gewoon een eind.

Ik ben nu 10 kilometer bij de grens met Zuid-Afrika vandaan en ik zit in een mooi en prettig pension. Ik heb net twee porties kip gehaald bij de benzinepomp om de hoek en inmiddels is het echt onwaarschijnlijk hard gaan regenen en onweren. Mijn televisie is er daardoor midden in een film mee opgehouden, dus als ik zo mijn kip op heb, ga ik maar even uitgebreid in bad.

Volgende: Van Sherwood naar Baltimore – Welkom
Vorige: Van Serule naar Palapye – Gebroken bierfles
Of begin hier gewoon bij het begin van mijn boek ‘Figurant in de Hoofdrol’


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.