Van Larnaka naar Limasol – Te vroeg

Gepubliceerd door Marco Singelenberg op

Donderdag 23 januari. Cyprus.

Van Larnaka naar Limasol - vogelsporen in zoutmeer
Vogelsporen in zoutmeer bij Larnaka

Na een saaie tocht langs de volgebouwde kust kom ik aan in Limasol.
Ik ga op zoek naar een leuk aan zee gelegen hotel en ook hier is het niet moeilijk om er daar een van te vinden.

De volgende missie is een internetcafé, om te kijken of er nog nieuws is over de vertrektijden van mijn schip. Bij vrachtschepen weet je namelijk nooit helemaal precies of ze het tijdschema wel volgen. Ze kunnen precies op tijd zijn, ze kunnen vertraging oplopen, maar ze kunnen er ook maar zo de sokken in hebben en veel te vroeg aankomen.

Dat laatste blijkt zo te zijn. Volgens het schema zou het vertrek pas overmorgen zijn, maar in mijn inbox tref ik een e-mail aan van Iris, mijn uitermate behulpzame contactpersoon bij Cargoship Cruises. Ze zegt daarin dat de boot voorligt op schema en dat ik morgenochtend om negen uur al in de haven word verwacht.

Ik stel me voor wat er was gebeurd als ik deze e-mail had gemist, maar ik ben vooral heel tevreden met mezelf omdat ik voor één keer in mijn leven, en dan ook nog op precies het juiste moment, de keuze heb gemaakt ergens te vroeg aan te komen.

Volgende: Van Cyprus naar Portugal – Egypte
Vorige: Van Boğaz naar Larnaka – Massages
Of begin hier gewoon bij het begin van mijn boek ‘Figurant in de Hoofdrol’

zoutmeer bij Larnaka
Net buiten Larnaka

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.