Van Smørfjord naar Skaidi – Lente

Gepubliceerd door Marco Singelenberg op

Woensdag 31 juli. Noorwegen.

Van Smørfjord naar Skaidi rendier achter de tent
Rendier bij de tent

Op die mooie plek brandt de zon me al om half vijf wakker. Ik kan het nog een uurtje rekken, maar dan wordt het echt te warm om te blijven liggen. Ongeveer tegelijk met de rendierenfamilie die achter mijn tent heeft overnacht sta ik op.

Ik maak wat koffie en wat havermout. Het is volmaakt stil en het belooft een heerlijke lentedag te gaan worden, ook al is het midden in de zomer. Ik neem een bad in zee, houd mijn bidons onder een van de watervalletjes 100 meter verderop en stap weer op de fiets. Op weg naar weer zo’n fraaie tocht.

Volgende: Van Alta naar Masi – Muggen
Vorige: Van Honningsvåg naar Smørfjord – Tunnels
Of begin hier gewoon bij het begin van mijn boek ‘Figurant in de Hoofdrol’

Op weg naar weer zo’n fraaie tocht in Noorwegen
Categorieën: 4 Noord-Europa

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.